1031 Budapest, Szentendrei út 141.

Panasonic PACi Nagy statikus nyomású légcsatornázható klíma

Nagy statikus nyomású légcsatornázható klíma

Leírás

A Panasonic kifejlesztett egy kiemelkedően hatékony kereskedelmi légkondicionálókból álló termékcsaládot. Ez a nagyszerű termékcsalád tovább erősíti a környezet iránti elkötelezettségünket. Inverteres kompresszoraink optimális teljesítményt biztosítanak, ezáltal csökkentik az energiaköltségeket.

„A energia osztály inverter plusz”
Az Inverter Plusz termékek a standard Inverter termékcsalád jellemzőihez képest több mint 20%-kal jobban teljesítenek. Ez 20%-kal kevesebb fogyasztást, és ugyanennyivel alacsonyabb villanyszámlát jelent. Az Inverter Plusz rendszerek mind hűtés, mind fűtés üzemmódban az „A” energiaosztályba tartoznak.
Fűtés üzemmódban, akár -20 c fokon is
A légkondicionáló hőszivattyú üzemmódban akár -20°C vagy -15°C külső hőmérséklet esetén is működik.

Hűtés üzemmódban akár -15 c fokon is
A légkondicionáló kizárólag hűtő üzemmódban akár -15°C külső hőmérséklet esetén is működik.
Egyszerű szabályzás BMS-el
A beltéri egységbe integrált kommunikációs port egyszerű kétirányú adatátvitelt biztosít a Panasonic hőszivattyú és az otthoni vagy épületfelügyeleti rendszer között.

Környezetbarát hűtőközeg
R410A Környezetbarát hűtőközeg.
5 év kompresszor garancia
5 év garancia a kompresszorra

A Panasonic Partners által kifejezetten a Panasonic légkondicionálók részére kifejlesztett megoldások teljes körű ellenőrzést, vezérlést és funkcionalitást biztosítanak a teljes kereskedelmi termékcsalád részére a KNX / EnOcean / Modbus / LonWorks / BACnet rendszereken keresztül. A KNX / EnOcean / Modbus / LonWorks / BACnet projektekbe rugalmasan integrálható, ezért lehetővé teszi az összes funkcionális paraméter kétirányú ellenőrzését és vezérlését.

 

Irányítsa PACi légkondicionáló berendezését intelligensen, okostelefon és internet segítségével.

A Panasonic mindig a leghatékonyabb hőszivattyúkat és légkondicionáló berendezéseket kínálta ügyfeleinek. Egy újabb lépést téve előre, a Panasonic bemutatja legmodernebb szolgáltatását, mely a legújabb felhő technológiát kihasználva lehetővé teszi, hogy Ön a világ bármely pontjáról irányítani tudja klímarendszerét. A szolgáltatás segítségével iPad-jén, iPhone-ján, bármely androidos eszközén, vagy egy internetes számítógép segítségével beállíthatja otthona hőmérsékletét. A funkciók megegyeznek az otthon elérhető funkciókkal: start/stop, üzemmód, hőmérséklet beállítása, szobahőmérséklet, stb. Próbálja ki az új, minden eddiginél praktikusabb funkciókat, és élvezze a maximális kényelmet és hatékonyságot a legalacsonyabb fogyasztás mellett.

 

PACi ELITE kültéri egység 

Az egyenáramú inverter nagyobb kényelmet és takarékosabb működést biztosít

Amaximálisminőségetésbiztonságotszavatolja, hogyatermékminden szükségesbiztonsági jóváhagyássalrendelkezik. CsúcskategóriájúEER:4.20/COP:4.31(A 4LE-sváltozatesetén). A készülékakár46°C-oskülső hőmérsékletesetén isképesa hűtésre. Az R410A hűtőközegésazegyenáramúinverterkombinációjakiemelkedő hatékonyságotgarantál. A készülékakár-15°C-oskülső hőmérsékletesetén isképesa hűtésre. A készülékakár-20°C-oskülső hőmérsékletesetén isképesafűtésre. Kompaktkültériegység:1416x940x340mm. Automatikusújraindításakültériegységen. 

 

Termékminőség és biztonság

Minden Panasonic légkondicionáló a kereskedelmi forgalmazás előtt szigorú minőségi és biztonsági teszteken megy keresztül. A folyamat során a termékek megszerzik az összes szükséges biztonsági tanúsítványt, ami garantálja, hogy az általunk értékesített légkondicionálók nemcsak a legszigorúbb piaci követelményeket teljesítik, hanem tökéletesen biztonságosak is.

Az egyenáramú inverter nagyobb kényelmet és takarékosabb működést biztosít.

  • A maximális minőséget és biztonságot szavatolja, hogy a termék minden szükséges biztonsági jóváhagyással rendelkezik
  • Csúcskategóriájú EER: 4.20 / COP: 4.31 (A 4 LE-s változat esetén)
  • A készülék akár 46°C-os külső hőmérséklet esetén is képes a hűtésre
  • Az R410A hűtőközeg és az egyenáramú inverter kombinációja kiemelkedő hatékonyságot garantál
  • A készülék akár -15°C-os külső hőmérséklet esetén is képes a hűtésre
  • A készülék akár -20°C-os külső hőmérséklet esetén is képes a fűtésre
  • Kompakt kültéri egység: 1 416 x 940 x 340 mm
  • Automatikus újraindítás a kültéri egységen

 

 

Árajánlatot kérek