1031 Budapest, Szentendrei út 141.

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

Szállítás

Áruinkat a Magyar Posta Zrt. a vele kötött szerződés értelmében a saját általános szerződési feltételei alapján szállítja, ezért a szállítási költség a Magyar Posta Zrt. által meghatározott díjakon történik , melyeket az alábbiakban a  "Szállítási díjak" címszó alatt tekinthet meg.

FONTOS! A megrendelt termékek szállítási költségét - amennyiben a termék értéke nem haladja meg a 90 000 forintot -minden esetben a vásárló fizeti. 90 000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás ingyenes! Amennyiben a vásárló saját hibájából nem veszi át a megrendelt terméket, a szállítási költséget részünkre megtéríteni köteles. Ez vásárlóink védelme érdekében van, mert nem terheljük rá árainkra az át nem vett küldemények szállítási díját.

A csomagolás ingyenes!

Szállítási díjak:

A házhoz szállításban partnerünk a Magyar Posta Zrt. A házhoz szállítás díja utánvétes fizetés esetén 2 200 Ft.
Kisebb értékű termék - 2 kg-ot meg nem haladó - megrendelése esetén, érdemes előre utalni az összeget és a Személyes átvétel opciót bejelölni, mert ilyen esetben ajánlott levélként is el tudjuk küldeni az árút, ami jóval kisebb összeget jelent. Ez esetben a Megjegyzés opcióban, kérjük tüntesse fel az alábbi dot: EU2SMALL. Itt bővebben tájékozódhat: A Magyar Posta Zrt. tarifatáblája (2013)

Személyes átvétel

A megrendelt áru személyesen budapesti telephelyünkön, készpénzfizetéssel átvehető.
Kérjük átvétel előtt várja meg míg munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és időpontot egyeztetnek!
Ha még nem járt nálunk, térképet a KAPCSOLAT menüpont alatt talál.

Banki átutalás

Amennyiben banki utalással szeretné kiegyenlíteni a vételárat, akkor az alábbi számlaszámra utalhatja a termék árát. Ha szállítást kér, akkor ne felejtse el a postai költséget hozzáadni a termék vételárhoz! Itt bővebben tájékozódhat: A Magyar Posta Zrt. tarifatáblája (2013)
Kisebb értékű termék - 2 kg-ot meg nem haladó - megrendelése esetén, érdemes előre utalni az összeget és a Személyes átvétel opciót bejelölni, mert ilyen esetben ajánlott levélként is el tudjuk küldeni az árút, ami jóval kisebb összeget jelent. Ez esetben a Megjegyzés opcióban, kérjük tüntesse fel az alábbi kódot: EU2SMALL.