1031 Budapest, Szentendrei út 141.

Szolgáltatások

Fő profilunk klímatizált terek tervezése, klímaberendezések forgalmazása telepítése és karbantartása.


Split klímák, központi vízhűtőközeges klímakészülékek / fan-coil /, folyadékhűtők valamint komplett légkezelők telepítése és karbantartása. Cégünk vállalja komplett légtechnikai hálózatok és klímatechnikai rendszerek kivitelezését és karbantartását is. A hűtéstechnika mellett, számos referenciával rendelkezünk komplett épületgépészeti rendszerek kivitelezésében, tervezésében, és karbantartásában is.


Munkálatokat az ország egész területén, és külföldön egyaránt vállalunk.


  • 1992-tõl a Japán SANYO cég legnagyobb és legrégebbi magyarországi distributor-a, így a SANYO klímaberendezések gyári garanciális szervize vagyunk.
  • 1997-tõl a McQuay cég egyik magyarországi distributor-a, így a McQuay klímaberendezések gyári garanciális szervize vagyunk.
  • 2002-től megerősítettük szerepünket a precíziós klímaberendezések területén, és a Liebert - HIROSS klímaszekrények, az idei évtől pedig az Uniflair berendezések hivatalos forgalmazója és garanciális márkaszervize vagyunk.
  • Nagyteljesítményű klímaberendezések telepítésével is foglalkozunk, 2007-ben szerződést kötöttünk az angol Airedale tipusú gépek forgalmazásáról és szervízeléséről is.
  • Megállapodást kötöttünk az olasz TononForty gyárral, geotermikus hőszivattyúk beszállításáról. 2010-ben hivatalos forgalmazói, és márkaszervíze lettünk a gyártónak.
  • Az általunk forgalmazott valamennyi klímaberendezés rendelkezik a CE, európai alkalmazási engedéllyel.


Alapító tagjai vagyunk a Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetségének.