CZ-TACG1

Kategória: Cikkszám: KC021

Leírás

Új CZ-TACG1 Panasonic Wifi készlet: Gondoskodjon a kényelemről és szabályozza az energiafogyasztást okostelefonjáról.

 

Irányítsa intelligens Internet Control eszközzel felszerelt légkondicionálóját okos asztali telefonjáról, táblagépéről az interneten.

Az otthon vagy irodában elérhető funkciókon kívül további lehetőségek érhetők el: start/stop, üzemmód, beállított hőmérséklet, szobahőmérséklet, heti időzítő, stb. Az Internet Control által biztosított új, minden eddiginél praktikusabb funkciókkal maximális kényelmet és hatékonyságot érhet el a legalacsonyabb energiafogyasztás mellett. A kezelőfelület 19 európai nyelven érhető el: angol, bolgár, cseh, dán, észt, finn, francia, görög, horvát, lengyel, magyar, német, norvég, olasz, portugál, spanyol, svéd, szlovén, török.

A Panasonic olyan csúcstechnológiájú megoldásokat kínál vásárlóinak, amelyek lehetővé teszik a légkondicionáló rendszereink teljesítményének még jobb kihasználását. A Panasonic által kifejlesztett internetes alkalmazásokkal a világ bármely pontjáról felügyelheti a légkondicionálót, nyomon követheti és vezérelheti a rendszert, és elérhet minden funkciót, amelyek az otthoni távvezérlőjével is rendelkezésre állnak.

Műszaki adatok