FZ sorozat

Kategória: Cikkszám: KC004

Leírás

Új, kompakt kialakítás

Az egység készülékháza a gondos áttervezésnek köszönhetően egyszerű, stresszmentes telepítést és folyamatos karbantartást tesz lehetővé.

 

Új, kompakt kialakítás

Az új, kompakt kialakításnak köszönhetően a beltéri egységek szélessége mindössze 779 mm. Ez több felszerelési lehetőséget biztosít, így az egységek ajtó feletti szűk helyre is rögzíthetők.

 

Egyszerű telepítés

A fejlett újításoknak köszönhetően a telepítési idő radikálisan lecsökkent. Az új légkondicionáló modellek megerősített szerelőlemeze nagyobb stabilitást és szilárdságot biztosít a rendezett telepítéshez. Az újonnan beépített támasznak köszönhetően az egységet akár egy személy is felszerelheti. További előny, hogy a leeresztő tömlő és a kábelbevezetések jól láthatók és egyszerűen hozzáférhetők. A csővezetékeknek 13 mm-rel több hely áll rendelkezésre, így a telepítők immár egyszerűen gondoskodhatnak a csövek és szigetelések rendezett és biztonságos felszereléséről.

Egyszerű karbantartás

A telepítést végző szakemberek és felhasználók érdekében az egység első rácsa könnyen levehető, így a belső rész kényelmesen elérhető. A gyorsabb és könnyebb karbantartáshoz az egység belső elemeit is áttervezték. Az elektronikus alkatrészek és vezetékek immár az egység egyik oldalán találhatók, ami megkönnyíti a karbantartást.

 

WLAN adapter egyszerű / rejtett felszerelése

A legújabb modellen külön helyet alakítottak ki a hálózati adapter számára. A könnyű csatlakoztatás mellett a vezetősínnel ellátott vezetékcsatornák egyértelművé és könnyebbé teszik a telepítést, továbbá rendezetten elrejthetők: egyszerű megoldás, mely nincs szem előtt

 

Műszaki adatok