Etherea, fehér

Kategória: Cikkszám: KC003

Leírás

Etherea: Az éltető levegő tisztítása

Etherea nanoe™ X technológiával: kiemelkedő (A+++) hatékonyság, kényelem(rendkívül csendes technológia, mindössze 19 dB(A) zajszinttel) és egészségeslevegő áttörést jelentő formával kombinálva.

Még tisztább levegő a nanoe™ X rendszerrel
A nanoe™ X kiemelkedő technológia, mely sokkal jobb teljesítményt nyújt, ezáltal javítja a beltéri levegő minőségét.

Az Etherea és a nanoe™ X egészséges környezetet teremt az Ön számára

Nanotechnológia segítségével, elektrosztatikusan porlasztott, nanoméretű vízrészecskékkel tisztítja a helyiségek levegőjét. Hatékonyan kiszűri a levegőben található, megtapadó mikroorganizmusokat, mint például bizonyos típusú baktériumokat, vírusokat és penészgombákat, ezáltal tisztább lakókörnyezetet eredményez.

Beépített WLAN és kompatibilitás a Hangasszisztenssel

Az egység az internetre csatlakoztatható, így a Panasonic Comfort Cloud alkalmazással okostelefonról is irányítható. Irányítás, figyelés, egyszerű időzítés, egyszerű interfésszel. A Panasonic Comfort Cloudhoz történő csatlakozással az egység a Google Asszisztens és az Amazon Alexa segítségével  irányítható.*

* Az Amazon, Alexa és az összes kapcsolódó logó az Amazon.com, Inc. vagy kapcsolt vállalkozásainak védjegye. A Google, Android, Google Play és Google Home a Google LLC védjegyei.

Egyszerű, mégis elegáns kialakítás

Az egyszerű és letisztult formájú beltéri egység jól illeszkedik az európai belső terekhez. Elegáns megjelenés matt fehér vagy ezüst színnel.

Etherea: maximális megtakarítás, kiemelkedő hatékonyság, A+++ energiaosztály

A legmagasabb energiahatékonysági osztály. A Panasonic eredeti inverteres technológiája, valamint nagy teljesítményű kompresszora kiemelkedő működési hatékonyságot biztosít. A felhasználók ennek köszönhetően alacsonyabb villanyszámlátkaphatnak, miközben a környezet védelméhez is hozzájárulnak.

nanoe™ X. Jobb minőségű levegő az élethez

A levegő az élet nélkülözhetetlen feltétele. Mi azon dolgozunk, hogy a nanoe™ X technológiákkal mindenki számára jobb egészséget és nagyobb komfortot biztosítsunk.

Bízza a Panasonicra a beltéri levegő minőségét

A nanoe™ X elpusztít számos különféle baktériumot, vírust és szennyeződést, valamint semlegesíti a környezeti szagokat. Ez aszabadalmazott technológia jobb levegőminőséget biztosít lakossági és kereskedelmi ingatlanokban egyaránt.

A nanoe™ X semlegesíti a szagokat, és elpusztít bizonyos baktériumokat és vírusokat

A nanoe™ X 10-szer több OH-gyököt tartalmaz 1). Az 1. generációs nanoe™ X berendezésmásodpercenként 4800 milliárd OH-gyököt hoz létre. Ez10-szer több OH-gyök, mint amennyire a nanoe™ berendezés képes.

A nanoe™ X-ben lévő több OH-gyök kiemelkedő hatékonysággal pusztítja el a szennyezőanyagokat, például a baktériumokat, vírusokat és allergéneket, valamint semlegesíti a szagokat. Így Önt mindig egy frissebb és tisztább otthon várja.

1) A Panasonic tanulmánya alapján.

 

Így őrzi meg a nanoe™ X a levegő frissességét és tisztaságát

 

 

Comfort Cloud alkalmazás. Praktikus központi vezérlő

A távvezérlő funkciói bármikor, bárhonnan egyszerűen elérhetők és kezelhetők.

Okos irányítás (Komfortos hűtés, mely bárhonnan és bármikor irányítható)

Csatlakozás és a működés irányítása: Akár 10 különböző létesítményt éshelyszínenként akár 20 egységet irányíthat, így egyetlen készülékkel több távirányító iskiváltható

Egyszerre több egység kezelése: Egyidejűleg bekapcsolhat több légkondicionáló egységet vagy csoportot. Heti időzítőt állíthat be egyszerre több egységre az egyéni napirendjéhez igazodva

Okos kényelem (A komfort és a levegőminőség egyszerűen kézben  tartható)

Beállíthatja a hőmérsékletet a belső és külső hőmérséklet valós

Beállíthatja a hőmérsékletet a belső és külső hőmérséklet valós idejű figyelésével

  • Előfűtés vagy hűtés: Gondoskodjon otthona vagy irodája komfortjáról – már az érkezés előtt!
  • nanoe™ X 1): Aktiválhatja a fejlett nanoe™ X technológiát, mely semlegesíti aszagokat, és egészségesebb környezetet biztosít.

Okos hatékonyság (Nagyobb kényelem, kisebb energiapazarlással)

  • Energiahasználat elemzése 2): Energiafogyasztás figyelése a különböző hőmérséklet-beállítások alapján

Energiafelhasználás összehasonlítása (nap/hét/hónap/év): Összehasonlíthatja a légkondicionáló egységek energiafelhasználási előzményeit, ezáltal jobban megtervezheti a jövőbenikiadásait

 

Okos segítség (Értesítést kaphat az üzemzavarokról)

  • Hibakód-értesítés és azonosítás 3): Az alkalmazás elindításával ellenőrizheti ahibakódokat, így a hibaelhárítás egyszerűbben elvégezhető. Ez segítséget nyújt a technikusoknak a problémák azonosításában.
  • Felhasználói vezérlési jogosultság: Több felhasználó regisztrálása. Rendszergazdaijogosultságok beállítása, felhasználói hozzáférés hozzárendelése.

 

1) A nanoe™ X csak bizonyos sorozatokban áll rendelkezésre. 2) A becsült energiafogyasztási adatok pontossága az áramellátás mennyiségétől függ.3) Javítás/szerviz elvégzése érdekében forduljon szakképzett technikusokhoz.

Hangvezérlés. A szavak messzebbre érnek, mint a tettek

A határtalan irányítási lehetőségeknek köszönhetően egyetlen mozdulat nélkül hozzáférhet légkondicionálóinak szolgáltatásaihoz. Hálózati előkészítéssel rendelkező légkondicionálóink a Panasonic Comfort Cloud alkalmazással és a hangvezérléssel megkönnyítik a hűtés kényelmes  irányítását

Számos feladat hangutasítással is elvégezhető.

Több feladat csoportosításával személyre szabott napirendet alakíthat ki, így egyszerűbben elvégezheti a teendőit

Ütemezze napirendjét hangutasítással

A rutin funkcióval több hangvezérléses eszközt, köztük a hálózati csatlakozásra alkalmas légkondicionálóinkat is irányíthatja,mely segít az egyéni  napirend végrehajtásában.

* A Google, Android, Google Play és Google Home a Google LLC védjegyei. Az Amazon, Alexa és az összes kapcsolódó logó az Amazon.com, Inc. vagy kapcsolt vállalkozásainak védjegye. A Hangasszisztens szolgáltatások elérhetősége országtól és nyelvtőlfügg. A beállítási eljárásokról bővebben: https://aircon.panasonic.com/connectivity/application.html. A Google Home és Alexa szolgáltatással kompatibilis modellek listája itt megtekinthető a 46. és 47.oldalon.

 

Műszaki adatok