Padlókonzolos

Kategória: Cikkszám: KC008

Leírás

Az IF Formatervezési Díj az egyik legnagyobb presztízsű elismerés a terméktervezés területén. A mind otthoni, mind kereskedelmi környezetben ideálisan alkalmazható Panasonic padlókonzolos légkondicionáló rendszer kiemelkedően intelligens működésének köszönhetően nyerte el a díjat.

 

Új padlókonzolos típus új nanoe™ légtisztító rendszerrel: kiemelkedő (A++) hatékonyság, kényelem (rendkívül csendes technológia, mindössze 20 dB(A) zajszinttel) és egészséges levegő, áttörést jelentő formával kombinálva Fokozott komfortérzetet és jobb hőeloszlást eredményező dupla légáramlás: felfelé a hatékony hűtésért.

 

Kielégíti a magas európai elvárásokat

Rendkívül csendes működés, nagy hatékonyság és levegőtisztítás.

 

Rendkívül csendes működés

Amikor a rendszer eléri a beállított hőmérsékletet, az egység csak 20 dB(A) zajszinttel működik. Mert az otthon kényelméhez nemcsak a kellemes hőmérséklet, hanem a csendes környezet is fontos.

 

Új infravörös távvezérlő

Élvezze az innovatív tervezés előnyeit az új, stílusos és karcsú, háttérvilágítású Sky Controller távvezérlővel. Nagyobb kijelző és egyszerűbb használat.

 

Egyszerűen integrálható otthonába

Innovatív formája bármilyen stílusú környezetbe tökéletesen beleillik. Gondosan kiválogattuk a megfelelő anyagokat és eljárásokat az elegáns megjelenés eléréséhez. A kompakt méretű és stílusos kialakítású, új padlókonzol könnyen beilleszthető otthona belsőépítészeti képébe.

Négyféle kiépítés lehetséges:

 

nanoe™ X. Jobb minőségű levegő az élethez

A levegő az élet nélkülözhetetlen feltétele. Mi azon dolgozunk, hogy a nanoe™ X technológiákkal mindenki számára jobb egészséget és nagyobb komfortot biztosítsunk.

Bízza a Panasonicra a beltéri levegő minőségét

A nanoe™ X elpusztít számos különféle baktériumot, vírust és szennyeződést, valamint semlegesíti a környezeti szagokat. Ez aszabadalmazott technológia jobb levegőminőséget biztosít lakossági és kereskedelmi ingatlanokban egyaránt.

A nanoe™ X semlegesíti a szagokat, és elpusztít bizonyos baktériumokat és vírusokat

A nanoe™ X 10-szer több OH-gyököt tartalmaz 1). Az 1. generációs nanoe™ X berendezésmásodpercenként 4800 milliárd OH-gyököt hoz létre. Ez10-szer több OH-gyök, mint amennyire a nanoe™ berendezés képes.

A nanoe™ X-ben lévő több OH-gyök kiemelkedő hatékonysággal pusztítja el a szennyezőanyagokat, például a baktériumokat, vírusokat és allergéneket, valamint semlegesíti a szagokat. Így Önt mindig egy frissebb és tisztább otthon várja.

1) A Panasonic tanulmánya alapján.

 

Így őrzi meg a nanoe™ X a levegő frissességét és tisztaságát

 

 

Műszaki adatok

Műszaki szempontok

  • ÚJDONSÁG! Új forma
  • Az R32 gáz jobban kíméli a környezetet, mint az R410A
  • Innovatív formája tökéletesen beleillik a legtöbb modern környezetbe. A legjobb anyagok és folyamatok kiválasztásával törekedtünk a minél igényesebb megjelenés elérésére.
  • Nanotechnológiás nanoe™ X, mely elektrosztatikusan porlasztott, nanoméretű vízrészecskékkel tisztítja a helyiségek levegőjét.
  • Magas energiahatékonysági osztály: A++ SEER és A++ SCOP
  • Gondoskodjon a kényelemről és szabályozza az energiafogyasztást az internetes vezérlés segítségével.
  • Új vezeték nélküli vezérlés