TZ típusú kompakt kialakítású beltéri egységek

Kategória: Cikkszám: KC016

Leírás

Új Fali TZ, kompakt kialakítású

Tökéletes légkondicionáló a legkisebb helyiségekbe otthonában. Az új, R32 hűtőközeggel működő TZ modellek erőteljesek és hatékonyak.

 

Új, kompakt kialakítás

Az új, kompakt kialakításnak köszönhetően a beltéri egységek szélessége mindössze 779 mm. Ez több felszerelési lehetőséget biztosít, így az egységek ajtó feletti szűk helyre is rögzíthetők.

 

Beépített WLAN és kompatibilitás a Hangasszisztenssel

Az egység az internetre csatlakoztatható, így a Panasonic Comfort Cloud alkalmazással okostelefonról is irányítható.

Irányítás, figyelés, egyszerű időzítés, egyszerű interfésszel. A Panasonic Comfort Cloudhoz történő csatlakozással az egység a Google Asszisztens és az Amazon Alexa segítségével irányítható.*

*  Az Amazon, Alexa és az összes kapcsolódó logó az Amazon.com, Inc. vagy kapcsolt

vállalkozásainak védjegye. A Google, Android, Google Play és Google Home a Google LLC védjegyei.

PM2,5

A levegőben lebegő részecskék (PM2,5) port, koszt, füstöt és folyadékcseppeket tartalmaznak. A szűrő felfogja a veszélyes szennyezőanyagokat, valamint a háztartási port és pollent is tartalmazó PM2,5 részecskéket, és képes tisztán tartani a helyiség levegőjét.

Stílusos infravörös távvezérlő

Élvezze az innovatív tervezés előnyeit az új, stílusos és karcsú, háttérvilágítású Sky Controller távvezérlővel. Nagyobb kijelző és egyszerűbb használat.

Csendes és megnyugtató környezet: 20 dB(A) zajszint

Az egyik leghalkabb légkondicionáló berendezés a piacon.  A Panasonic inverteres légkondicionálójának belső működési zaja csökkent, mivel az inverter folyamatosan változtatja teljesítményét, ami pontosabb hőmérséklet-szabályozást tesz lehetővé

 

A csendes üzemmódnak köszönhetően a berendezés zajszintje mindössze 20 dB(A)*, ami pihentető éjszakai alvást biztosít. Olyan halk, mint a falevelek susogása.

Műszaki adatok